Eisleck trail

[spider_facebook id=”1″]

Het officiële Eisleck trail logo

De leading escapardenne quality trail van 106 km liep ik van het Luxembugse Kautenbach naar het Belgische La Roche-en-Ardenne. Gepakt en gezakt met rugzak, tentje, wandelschoenen en-stokken spreidde ik de tocht over 5 dagen vanaf 19/07/2018.
Het witte golvende teken op blauwe achtergrond was mijn wegwijzer en maakte het gebruik van GPS of topokaart quasi overbodig. 

Dat deze tocht me van begin tot einde in de ban hield – en dat niet enkel door het bloedhete weer -behoeft geen betoog.
Elke minuut was anders, mooier, avontuurlijker en naar mijn aanvoelen ook wel zwaarder.
In elk geval een aanrader.

Ik deelde mijn etappes in op basis van de officiële campings die op of nabij de trail lagen; hierdoor was mijn tocht 125 km.
Oh ja, mijn verplaatsing naar Kautenbach en de terugkeer naar huis vanuit La Roche-en-Ardenne plande ik met openbaar vervoer – trein en bus – vanuit Lommel. Voor een luttele 10 EURO ben jer er al, geen reden dus om de auto mee te nemen…

Volg hieronder etappe per etappe…


Het volledig gewandelde traject t/m de campingplaatsen is beschikbaar in één GPX bestand. Indien gewenst kan dit bezorgd worden. Gewoon aanvragen via een reactie op deze pagina…

12 Reacties op Eisleck trail

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.