Heuvelland vierdaagse

[spider_facebook id=”1″]

Deze vierdaagse wandeltocht door het heuvelachtige Limburgse landschap rond Valkenburg aan de Geul, liep veelal over veldwegen en bospaden .
De tocht ging door van 5 t/m 8 augustus 2015.
Elke dag kon ik opnieuw genieten van al het moois dat Limburg aan natuur, schitterende vergezichten en schilderachtige dorpjes te bieden heeft.Verschillende afstanden waren mogelijk, maar ik koos telkens voor de marathon-afstand van 42 km.
Tijdens de vierdaagse had ik mijn tent geposteerd op de Cauberg, op de Caubergcamping. Dit bleek een ideale locatie te zijn voor de deelnemers, want tijdens de vierdaagse werden de deelnemers speciaal in de watten gelegd!

Bekijk de fotoreportage in Google photos!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.